Parafie i kościoły w Zielonej Górze

Logowanie/rejestracja

Forum

AutorWiadomość

Broda

administrator

dołączył/a: 2006-10-01

do góry

Witam :)
Witam serdecznie.

Na imię mam Radek i jestem twórcą i administratorem tej strony.
Pomysł jej stworzenia wziął się stąd, że mając małe dziecko często musieliśmy z żoną w ostatniej chwili decydować na którą godzinę pójdziemy na Mszę. Wtedy zaczynało się szukanie w internecie lub dzwonienie po znajomych i pytanie gdzie jest najbliższa Msza.
Wtedy to wprowadziłem wszystkie Msze ze wszystkich parafii do bazy danych i uszeregowałem chronologicznie uśmiech Od razu widziałem, o której jest najbliższa Msza, i w której parafii.

Potem sprawy potoczyły sie same i tak powstała ta strona.

Zachęcam do rejestrowania się i brania udziału w dyskusjach na tym forum.

kubajakub

dołączył/a: 2008-09-01

na dół

Msza w Klasycznym Rycie Rzymskim
Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica!!!Witam kubajakub! Jestem miłośnikiem Klasycznego Rytu Rzymskiego czyli tzw. Mszy trydenckiej czyli Mszy Wszechczasów. Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z osobami rozkochanymi w tym Rycie na terenie Zielonej Góry i okolic. Poszukujemy Kapłana , który by potrafił lub był w stanie ofiarować siebie i nauczyć dla wiernych tego Rytu ( oczywiście u nas w Zielonej Górze lub najbliższej okolicy)Perspektywa dojazdu na KRR do Poznania nie wchodzi w grę. Potrzebna jest odwaga i pomoc wszystkich wiernych!
Prosimy o pomoc!

Ucząc się żyć po utracie ukochanej osoby
Ingrid Trobisch
Ucząc się żyć po utracie ukochanej osoby

Czytaj więcej

Czytania z dnia

I czytanie: 1 Kor 8,1b-7;10-13
Psalm: Ps 139
Aklamacja: 1 J 4,12
Ewangelia: Łk 6,27-38

Książki Jacka Pulikowskiego

Bransoletki przyjaźni
Ingrid Moras
Bransoletki przyjaźni
Czytaj więcej

Gloria

modelarnia | encykliki | Parafia | Jacek Pulikowski mp3 | Księgarnia katolicka | Pulikowski książki | Zielona Góra
kwiaty | płoty | hurtownia kwiatów | fotograf katowice | gra fantasy | ogrodzenia | ogrodzenia | Cyfra

Genealogia - Religia - Historia Ranking stron o tematyce katolickiej Barka topAPOSTOŁ - ranking stron chrześcijańskich Ranking stron katolickich Katolicy kochają Boga - katolicki ranking Ranking Stron Katolickich

projekt i wykonanie: BRODEX Radosław Rudziński