Forum » Forum ogólne » Przedstaw się » Witam :) | |
| Autor | Wiadomość |
|
Broda administrator dołączył/a: 2006-10-01 postów: 11 skąd: Zielona Góra |
Wysłany: 2007-05-04 20:04Witam :) Witam serdecznie. Na imię mam Radek i jestem twórcą i administratorem tej strony. Pomysł jej stworzenia wziął się stąd, że mając małe dziecko często musieliśmy z żoną w ostatniej chwili decydować na którą godzinę pójdziemy na Mszę. Wtedy zaczynało się szukanie w internecie lub dzwonienie po znajomych i pytanie gdzie jest najbliższa Msza. Wtedy to wprowadziłem wszystkie Msze ze wszystkich parafii do bazy danych i uszeregowałem chronologicznie Potem sprawy potoczyły sie same i tak powstała ta strona. Zachęcam do rejestrowania się i brania udziału w dyskusjach na tym forum. |
|
kubajakub dołączył/a: 2008-09-01 postów: 2 |
Wysłany: 2008-09-01 19:39Msza w Klasycznym Rycie Rzymskim Niech będzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze Dziewica!!!Witam kubajakub! Jestem miłośnikiem Klasycznego Rytu Rzymskiego czyli tzw. Mszy trydenckiej czyli Mszy Wszechczasów. Poszukuję wszelkich informacji i kontaktu z osobami rozkochanymi w tym Rycie na terenie Zielonej Góry i okolic. Poszukujemy Kapłana , który by potrafił lub był w stanie ofiarować siebie i nauczyć dla wiernych tego Rytu ( oczywiście u nas w Zielonej Górze lub najbliższej okolicy)Perspektywa dojazdu na KRR do Poznania nie wchodzi w grę. Potrzebna jest odwaga i pomoc wszystkich wiernych! Prosimy o pomoc! |
Forum » Forum ogólne » Przedstaw się » Witam :) | |